Tiszelt Partnerünk!

Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyákhoz hasonlóan működő elektronikus utalványkártya, amely öt alszámla felhasználását teszi lehetővé: Ajándékutalvány, Iskolakezdési támogatás utalvány, Kultúra utalvány, Sport utalvány, valamint az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár szolgáltatásai.

Az OTP Cafeteria kártya használata egyszerű. A kártyabirtokos átadja a kereskedőnek kártyáját és megadja, hogy mely utalványtípussal szeretné a számlát kiegyenlíteni. A POS terminálon történő lehúzást követően automatikusan megtörténik a fedezetellenőrzés és a meghatározott készlet zárolása, majd a kártyabirtokos aláírja a bizonylatot. Az OTP Cafeteria kártya az OTPdirekt biztonságos fizetési felülete segítségével webshopon is használható, így az Ön honlapján megrendelt szolgáltatásokért (pl. ételkiszállítás esetében) a kártyabirtokos azonnal is fizethet az OTP Cafeteria kártyájával.

Kérdése, problémája esetén hívja a +36 1 3666 555 telefonszámot, a 2-es, majd az 5-ös gomb megnyomása után kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Az OTP Cafeteria kártya elfogadói szerződéssel rendelkező Partnereinknek ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk az elfogadóhely kereső szolgáltatásunkban.
 


Új külsőt kapott az OTP Cafeteria kártya

Felhasználása és működése változatlan marad, a korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt továbbra is használhatóak.Bővebben>>