Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Tiszelt Partnerünk!

Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyákhoz hasonlóan működő elektronikus utalványkártya, amely öt alszámla felhasználását teszi lehetővé: Ajándékutalvány, Iskolakezdési támogatás utalvány, Kultúra utalvány, Sport utalvány, valamint az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár szolgáltatásai.

Az OTP Cafeteria kártya használata egyszerű. A kártyabirtokos átadja a kereskedőnek kártyáját és megadja, hogy mely utalványtípussal szeretné a számlát kiegyenlíteni. A POS terminálon történő lehúzást követően automatikusan megtörténik a fedezetellenőrzés és a meghatározott készlet zárolása, majd a kártyabirtokos aláírja a bizonylatot. Az OTP Cafeteria kártya az OTPdirekt biztonságos fizetési felülete segítségével webshopon is használható, így az Ön honlapján megrendelt szolgáltatásokért (pl. ételkiszállítás esetében) a kártyabirtokos azonnal is fizethet az OTP Cafeteria kártyájával.

Kérdése, problémája esetén hívja a +36 1 3666 555 telefonszámot, a 2-es, majd az 5-ös gomb megnyomása után kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Az OTP Cafeteria kártya elfogadói szerződéssel rendelkező Partnereinknek ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk az elfogadóhely kereső szolgáltatásunkban.