Hírek

OTP Cafeteria kártya: Több, mint tíz év után megújult külső

Idén szeptember végén külsejében megújult az első hazai elektronikus cafeteria juttatási forma, az OTP Cafeteria kártya, ami OTP egészségpénztári tagság esetén egyben az OTP Egészségkártya is. A kártyák felhasználása és működése változatlan marad, a korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatóak maradnak.

Három éven belül minden OTP Cafeteria Kártya birtokos és OTP Egészségpénztári tag új kártyát kap. Az első, már megújult külsővel rendelkező kártyákat idén október folyamán küldtük ki ügyfeleink részére.

Az OTP Cafeteria kártyán keresztül a munkáltatók továbbra is ajándékutalványt, iskolakezdési támogatás utalványt, kultúra utalványt, sportutalványt vagy egészségpénztári hozzájárulást adhatnak dolgozóik számára.

 
megújult kártya és matrica képe

A cserével kapcsolatosan a kártyabirtokosoknak nincsen teendőjük, a három éves lejárati időt követően automatikusan az új külsővel rendelkező kártyát kapják meg. A korábban kibocsátott kártyák az érvényességi idejük alatt használhatók maradnak, változatlan feltételekkel.

  
korábbi kártya és matricák képe


Az OTP Cafeteria kártyával kapcsolatos további információkért nézze meg Tájékoztató kiadványunkat!

2019.11.07
template_error_txt
template-text
template-text